Op zoek naar zanger blof?

   
 
zanger blof
 
De zanger van BLØF denkt dat Het Geluid van Qmusic 'een' rustig meanderende rivier in de ochtendmist van zijn gedachten'' is.
Paskal Jakobsen, de zanger van de populaire band BLØF, belde in om Het Geluid te raden. Hij dacht in het geluidsfragment van een paar seconden een rustig meanderende rivier in de ochtendmist van zijn gedachten te horen. Helaas was het antwoord fout en gaat de 100.000 euro aan de neus van de zanger voorbij.
twilight-entertainment.nl
BLØF-zanger Paskal Jakobsen opent restaurant RTL Nieuws.
De zanger van BLØF opent later dit jaar een restaurant in Middelburg, meldt de Provinciale Zeeuwse Courant PZC. Paskal stapt de horeca in met zijn vrouw Door en enkele bekende Zeeuwse" kopstukken. Wie dat zijn, houdt de zanger nog even voor zich.
zanger blof
Omroep Flevoland - Nieuws - Geen nieuw concert Bløf in Almere.
Wo 15 juni 2005 0:00: Woensdag 15 juni 2005 0:00.: Het afgelaste concert van Bløf in Almere op 17 juni wordt niet op een andere. Dat heeft de band via de website bekend gemaakt. Het concert is afgelast omdat de vader van zanger Paskal Jakobsen is overleden.
Oud Goud Paskal Jakobsen BLØF - Open einde Rob de Nijs - BNNVARA.
Oud Goud Paskal Jakobsen BLØF - Open einde Rob de Nijs. leestijd 1 minuten. 79 keer bekeken. In deze Oud Goud is te zien hoeBLØF-zanger Paskal Jakobsen het nummer 'Open' einde'' speelt van Rob de Nijs in een aflevering van De Wereld Draait Door.
Restaurant BLØF-zanger in de vernieling geschreven Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. Restaurant BLØF-zanger in de vernieling geschreven. Paskal Jakobsen, de 45-jarige zanger van de Nederlandse groep BLØF die in Vlaanderen een hit had met Zoutelande, ligt niet wakker van de vernietigende recensie van zijn restaurant Hard Ziel.
Bløf zanger Paskal Jakobsen gaat solo.
Top 10 Lijstjes. Bløf zanger Paskal Jakobsen gaat solo. Bløf zanger Paskal Jakobsen gaat solo. Geschreven door Inge Peeters op 13 april 2015 om 13:28.: De zanger van Bløf, Paskal Jakobsen, gaat vanaf het voorjaar in 2016 het theater in met zijn soloprogramma 'Stedentrip.
Paskal Jakobsen - Wikipedia.
Paskal Jakobsen Vlissingen, 20 januari 1974 is de gitarist en zanger van de Nederlandse band BLØF. 2 Persoonlijk leven. 3 Prijzen en onderscheidingen. Biografie bewerken brontekst bewerken. Voor hij bij BLØF kwam was Jakobsen een groepswerker in onder andere kindertehuizen van de stichting AZZ.
Transport Online - Bløf-zanger Paskal Jakobsen gebruikte cocaïne.
Als" je coke gebruikt, verander je in een narcistische draak. Dan draait alles om jou, herinnert de 37-jarige zanger zich. In" het begin is het hartstikke leuk, daarna wordt het steeds zwaarder" Jakobsen stopte met de drugs toen hij zijn vrouw Doortje leerde kennen.
BLØF BLOF Boekt u bij Boekingskantoor Artiest.nu. MultiDatesPicker for jQuery UI.
2007: 3FM Awards in de categorie Beste band 3FM Awards in de categorie Beste artiest pop 3FM Awards in de categorie Beste album voor Umoja 3FM Awards in de categorie Beste zanger voor Paskal Jakobsen van BLØF. 2009: Edison in de categorie Beste groep.
BLØF - band.
Nieuw, fris en helemaal van nu: zo klinkt Aan, het twaalfde studio-album van BLØF dat voorjaar 2017 verschijnt. Aan is in ruim twee jaar opgenomen in verschillende studio's' in binnen- en buitenland. We" begonnen najaar 2014 met het idee om bruikbare demo's' te maken, vertelt zanger Paskal Jakobsen.
Het verhaal van Bløf - 2Doc.nl.
Het verhaal van Bløf is nog niet afgelopen. Concert at Sea, Mannenharten en een nieuw album op komst: van Bløf zijn we nog lang niet af. In Het verhaal van Bløf wordt het leven van een Nederlandse zanger of band uitgelicht.

Contacteer ons